• FAQ

    Frequently Asked Questions

Vores svar på dine spørgsmål

Vi har samlet de mest almindelige spørgsmål, vi har modtaget fra fællesskabet. Hvis du har yderligere spørgsmål, bedes du kontakte vores flersprogede team. For spørgsmål vedrørende Gold og Silver kort, se vores dedikerede side.

Hvad gør Camping Travel Club ?


Camping Travel Club er simpelthen den første affinitets klub, der tilbyder kvalitets campingture til fordelagtige priser. Vi har et netværk af over 600 etablissementer, nøje udvalgt over hele Europa og Marokko, der vil byde dig velkommen i lav og midt sæsonen for et behageligt ophold, i en venlig campingånd! På menuen: pladser med el og adgang til brusere, mobile homes, telte udstyret og hyggelige hytter ... Den svære del vil være at vælge!

Hvad er kriterierne for at vælge campingpladspartnere?


Medlemskab for campingpladser i vores partner-netværk er resultatet af en streng udvælgelse baseret på vores engagement charter. Her er en ikke-udtømmende illustration:

  •     Services: nogle campingpladser lukker nogle af deres tjenester i midt og lavsæson. . Det vil du ikke opleve på pladserne i netværket Camping Travel Club. Vi er forpligtet til at give dig den bedste camping, selv om sommerbelægningen er mindre!

  •     Rene og velholdte rammer: på vores partneres campingpladser, er hække beskåret, gangene er frie, græsset er klippet og badeforhold er pletfri! Det er nogle vigtige forhold for at være en del af Camping Travel Club. Det vil du ikke opleve på pladserne i netværket Camping Travel Club. Vi er forpligtet til at give dig den bedste camping, selv om sommerbelægningen er mindre!

Hvordan findes den bedste campingplads til dit netværk?


Vores campingpladser lever alle sammen op til høj standard på kvalitet, og betingelser for ophold som første valg. Men nogle er mere vendt mod originale ferieoplevelser! Til at identificere og fremhæve, har vi oprettet Top Camping etiketten, til at belønne institutioner der stråler med en varm velkomst, upåklagelig service og høj kvalitet på faciliteter.

Hvad er fordelene ved at være en del af fællesskabet ?


Ud over vores strenge udvælgelse af de bedste campingpladser i Europa og Marokko, nyder vores medlemmer mange fordele:

  •     Holiday Rewards: vi gør en ære i at belønne din loyalitet!! Ved 25 nætter brugt, giver vi 15€ kreditter til overtnatninger!.

  •     Gratis overnatninger: vores campingplads partnere tilbyder gratis overnatninger (6=7, 11=14) for at forlænge dit ophold uden ekstra omkostninger;

  •     Bedste pris garanti: Denne betegnelse angiver, at hvis du finder samme ophold billigere, refunderer vi forskellen! (Se Generelle salgsbetingelser);

  •     Garanteret Tilgængelighed: Denne betegnelse angiver, at klienten er sikret ophold på campingpladsen (udlejninger). For standpladser er tilgængeligheden garanteret automatisk;

  •     Ingen overraskelser i sidste øjeblik: du har det perfekte indblik i vores faciliteter med udtalelse fra fællesskabet, og udtalelser om vores medlemmers oplevelser.

Jeg ønsker at engagere mig selv mere i fællesskabet.


Det er en fremragende ide! Vi har oprettet "ambassadør" programmet, som giver mulighed for at evaluere vores pladser, og sikre, at de opfylder kravene i fællesskabet.
Du kan vælge dit niveau af engagement afhængigt af dine behov: fra simple kvalitets optegnelser, til at opfylde mærkets repræsentation Camping Travel Club i internationale udstillinger!

Hvad er fordelen ved at tale om Camping Travel Club med min omgangskreds?


Gratis ferie, simpelt hen! Vi har oprettet et sponsoraftale system, der belønner dig med kreditter til overnatninger på dit kort til gratis ophold.
Du skal blot udfylde sponsoratformularen og identificere din sponser ven. Vi tager os af resten!