GSB

Camping Travel Club tilbyder lavsæson-ophold leveret gennem produkter som Camping Cheque, Holiday Cheque, Silver Card og Gold Card, der tilbydes af firmaet Kawan Group, et aktieselskab med en kapital på 1 276 500,00€, registreret hos RCS Chalon sur Saône under identifikationsnummeret 418 679 643, hvis hovedkontor er beliggende Espace Entreprises, 12, rue Alfred Kastler F-71530 Fragnes, Frankrig og administrativt hovedkvarter på Espace Don Quixote, 547, quai des Moulins, F-34201 Sète, Frankrig. EU-momsnummer for firmaet Kawan Group er som følger: FR61418679643

Kunden kan kontakte firmaet Kawan Group på følgende telefonnummer: (+33)385722990 mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 og lørdag fra 09:00 til 12:00 og fra 13.00 til 17.00.

Kawan Group er registreret i registret Registre des Opérateurs de Voyages et de Séjours ATOUT Frankrig nr. IM071100003. Som sådan, drager virksomheden Kawan Group gavn af en finansiel garanti hos Caisse d’Epargne et de Prévoyance de Bourgogne Franche-Comté, 1, rond-point de la Nation, 21000 Dijon, Frankrig og en professionel ansvarsforsikring tegnet hos Allianz IARD, 87 rue de Richelieu, 75002 Paris, Frankrig.

Varemærkerne «Camping Travel Club», «Camping Cheque» og «Holiday Cheque» er registrerede varemærker hos INPI tilhørende firmaet Kawan Group.

Disse vilkår og betingelser gælder kun i den forstand, at forbrugerne ifølge loven og retspraksis, handler udelukkende for egen regning. De gælder for alt salg hos Camping Travel Club gennem Kawan Group tegnet via centralen for booking og information og/eller på internetstedet www.campingtravelclub.com og/eller gennem en partner-distributør.

Kunden erklærer at være opmærksom på disse salgsbetingelser før han bekræfter Ordren. Valideringen af Ordren forudsætter accept uden begrænsning eller forbehold af disse generelle vilkår og betingelser.

Nærværende vilkår og betingelser er gældende fra den 1. december 2015.

Selskabet Kawan Group forbeholder sig ret til på ethvert tidspunkt at ændre nærværende vilkår og betingelser, ved at udgive en ny version på online-salgs-webstedet www.campingtravelclub.com. De vilkår og betingelser, er dem, der i kraft på datoen for godkendelse af Ordren.

Definitioner:

Udtrykkene som er anført nedenfor betyder, når de indledes med et stort bogstav, med henblik på fortolkningen og håndhævelsen af disse:

«Artikel» den eller de Varer, der har været genstand for Ordren;

«Varer»: papirkuponer til ombytning eller elektroniske enheder, der gør det muligt at opholde sig i Camping Travel Clubs netværk sat til salg på hjemmesiden eller via Booking- og informations-centralen;

«Silver Card» og «Gold Card»: genopladelige chipkort, der kan bruges til at forudbetale nætter på campingplads, værelse, hotel eller Riad på Camping Travel Clubs steder i lavsæsonen;

«Booking- og informationscentralen»: callcenter og leverandør af oplysninger hos Sælgeren, der gør det muligt at placere ordrer på artikler/varer eller booke nætter på Camping Travel Club steder. Kunden kan kontakte Booking- og informations-centralen på følgende telefonnummer: (+33)385722990 mandag til fredag fra 09.00 til 18.00 og lørdag fra 09.00 til 12.00 og fra 13.00 til 17.00.

«Ordre»: bestilling af Varer foretaget af Kunden hos Sælger;

«Generelle salgsbetingelser»: de almindelige salgsbetingelser, som er genstand for dette;

«Aftale»: nærværende dokument, inklusive dets Indledning og bilag og enhver ændring, udskiftning, forlængelse eller fornyelse foretaget heri i henhold til parternes aftale.

«Leveringstid»: perioden mellem datoen for godkendelsen af Ordren og datoen for leveringen af Ordren til Kunden;

«Forsendelsesomkostninger»: omkostninger afholdt af Sælger til at levere Ordren til leveringsadressen, angivet af Kunden;

«Europa Guide»: Guide, der udgives årligt af Sælgeren, og som omfatter Camping Travel Club pladser;

«Levering»: forsendelse af Vare til Kunden;

«Leveringsmåde»: enhver standard- eller ekspreslevering, som findes på hjemmesiden på Ordretidspunktet;

«Pris»: enhedsværdien for en Vare; denne værdi er inklusive alle skatter og leveringsomkostninger;

«Samlet pris»: summen af prisen på varer, der er genstand for Ordren; dette beløb inkluderer alle afgifter;

«Pris alt inklusive»: Den samlede pris hvortil kommer udgifter til forsendelse og håndtering; dette beløb inkluderer alle afgifter;

«Camping Travel Club feriesteder»: virksomheder, der tilbyder overnatninger i lavsæsonen via Sælgeren;

«Tjeneste» forstås enhver tjeneste, der udbydes til salg i kataloget eller på hjemmesiden;

«Website»: online website «www.campingtravelclub.com» anvendt af Sælgeren til handel med dennes Varer;

«Sælger»: Firmaet Kawan Group;

«Webshop»: markedsføring af varer for Sælgeren via hjemmesiden;

Henvisninger til Camping Travel Club er henvisninger til Camping Travel Club i denne aftale, medmindre andet er fastsat.

Enhver henvisning til ental omfatter flertal og omvendt.

Enhver henvisning til et køn omfatter det andet køn.

FORDELE VED CAMPING TRAVEL CLUB

Camping Travel Club tilbyder sine kunder salg af papirkuponer eller elektroniske enheder med en enheds værdi på 16 euro, som kan benyttes til betaling for standplads, hytte, komforttelt eller mobile home på en campingplads eller overnatning på værelse, hotel eller Riad i lavsæsonen på Camping Travel Clubs feriesteder.

UDLEJNING AF PLADSER

Papirkuponer eller elektroniske enheder med en enhedsværdi på 16 euro, der anvendes til betaling af en standplads, inkluderer 1 overnatning i lavsæsonen for 2 personer, afhængig af datoerne for modtagelse, på en af Camping Travel Clubs campingpladser i Europa og Marokko. Overnatningen er inklusiv en standard standplads for campingvogn + 1 bil, eller 1 autocamper eller 1 telt samt strøm 6A (eller 5 kW/dag maksimum), adgang til varmt brusebad, samt en hund på campingpladser, der accepterer disse. Prisen inkluderer ikke turistskat/miljøafgift, ekstra gæster, højere elforbrug end 6 A (eller 5 kW/dag maksimum) og eventuelle andre ydelser, som faktureres til den sats, der gælder på campingpladsen.

Ophold på en standpladse på Camping Travel Club campingpladser kræver ikke forudgående reservation. Opholdets længde på campingpladsen er ikke begrænset.

LEJE AF KOMFORTTELT, MOBILE HOME, HYTTE OG OPHOLD PÅ VÆRELSE, HOTEL ELLER RIAD

Den digitale enhed med en værdi på 16 euro, der bruges til leje af komforttelt, mobile home, hytte eller overnatning på et værelse, hotel eller Riad, giver ret til en overnatning i lavsæsonen for 4 personer indenfor modtagelsesdatoerne på et af de 300 Camping Travel Club feriesteder og søsterselskaber. Yderligere oplysninger om feriestedernes serviceydelser, findes på Sælgerens hjemmeside eller i Europa Guiden. Prisen pr. nat efter type af indkvartering er angivet på hjemmesiden for Sælger og Europa Guiden og svarer til antallet af enheder på € 16 med en mindstepris på 32 euro pr. nat. Det mindste ophold i en sådan bolig er to nætter.

RESERVATION AF MOBILE HOME, HYTTE, KOMFORTTELT SAMT OPHOLD PÅ VÆRELSE, HOTEL ELLER RIAD

For at sikre tilgængeligheden af en udlejningsenhed for de datoer Kunden ønsker, skal denne foretage en forudgående booking.

Bookingen kan ske:

– På Internettet: www.campingtravelclub.com

– På telefon: på 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller u 00 333 85 72 29 90 fra et andet land

Fra januar til marts: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00

Fra april til september: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 til 12.00 og fra 13.00 til 17.00

Fra oktober til december: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00 og lørdag fra kl. 14.00 til 18.00

– Pr. brev til: Central Booking Camping Travel Club, Kawan Group, Zone Alleux – CS 81010 22101 DINAN-Cedex FRANKRIG

Opholdet er i princippet til rådighed med forbehold for Sælgerens bekræftelse fra det pågældende feriested, enhver ændring er exceptionel og uafhængig af Sælgers kontrol. Sælgeren forbeholder sig ret til et tidsrum på 24 timer til bekræftelse af bookingen via e-mail eller telefon.

Prisen for opholdet

Priserne på ophold, angivet i euro, er tilgængelige fra den centrale Booking og information (03 85 72 29 90 fra Frankrig eller 00 333 85 72 29 90 fra et andet land), eller på hjemmesiden: www.campingtravelclub.com. Priser og satser vil blive bekræftet af Sælger på tidspunktet for booking. Den angivne faste pris svarer til lejeperioden og det angivne antal personer og normalt forbrug af vand, gas og elektricitet, parkering af et køretøj og adgang til fælles- og fritidsfaciliteter, medmindre andet er angivet.

Prisen for bookingen kan ikke kombineres med andre tilbud og/eller kampagner. Kommercielle tilbud og/eller kampagner er ikke gældende med tilbagevirkende kraft, og er kun gyldige i løbet af den angivne gyldighedsperiode.

Prisen inkluderer ikke:

– Afbestillingsforsikring (valgfri), valgfri forsikringstilbud og -tjenester, rengøringsgebyrer (nogle faciliteter kan inkludere dem i bestillingen), sengetøj, ekstra ydelser (yderligere personer, kæledyr, udlejning af pengeskabe, babysæt…), betalte aktiviteter, der tilbydes af feriestedet og turist- eller kommunale skatter som sædvanligvis betales direkte på feriestedet, medmindre andet er angivet ved bestilling. Priserne inkluderer aldrig omkostninger til transport eller personligt forbrug.

Opholdet i udlejningsenheden er strengt begrænset til det antal personer, der er angivet, når du foretager bookingen, og inden for rammerne af det maksimale antal personer, der er fastsat for overnatning i tilbuddet fra Camping Travel Club. En baby eller et barn tæller for en person.

Enhver ændring i antallet af personer af Kunden, skal foretages til den centrale Booking og information seks dage før Kundens ankomst på opholdsstedet. Enhver ændring vil i givet fald resultere i anvendelse af bestemmelserne i afsnittet «Ændring».

Betalingsbetingelser

Bookingen indebærer fuld accept fra Kunden af de generelle salgsbetingelser og de særlige vilkår.

Betalingen for leje af mobile home, hytte eller komforttelt og ophold på værelse, hotel eller Riad kan kun foretages ved hjælp af en digital enhed, der er påfyldt et «Silver Card» eller et «Gold Card».

Sælger debiterer antallet af enheder senest 5 dage før ankomstdatoen.

Når antallet af enheder på «Silver Card» eller «Gold Card» er utilstrækkeligt til at betale det fulde ophold, vil klienten blive orienteret på forhånd og skal fylde det antal enheder, der er nødvendige på kortet for at foretage betalingen senest 6 dage før hans ankomst til feriestedet. Ellers vil bookingen blive annulleret.

Ændring af en booking

Enhver ændring til en booking bekræftet af Kunden, skal være omfattet af en skriftlig anmodning, senest seks dage før ankomsten til feriestedet via e-mail og vil blive behandlet af Sælger via e-mail. En ændring er defineret som en ændring, der ikke grundlæggende påvirker den ændrede booking (bestemmelsessted, datoer, indkvartering). Enhver afvisning af en ændring vil straks blive rapporteret til Kunden med en begrundelse for afslaget. Kunden kan så enten fastholde sin oprindelige booking eller annullere sit ophold. I dette tilfælde opkræves Kunden ingen gebyrer.

Det er ikke muligt at ændre bookingen mindre end 5 dage før ankomsten til feriestedet og i dette tilfælde er Kunden ikke berettiget til nogen tilbagebetaling af sit ophold.

I tilfælde af aflysning

I tilfælde af aflysning skal Kunden straks underrette den centrale Booking og information via e-mail: contact@campingtravelclub.com eller pr. telefon: på 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller på
00 333 85 72 29 90 fra et andet land

Fra januar til marts: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00

Fra april til september: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 til 12.00 og fra 13.00 til 17.00

Fra oktober til december: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00 og lørdag fra kl. 14.00 til 18.00

Enhver annullering af en booking foretaget af Kunden medfører følgende gebyrer:

 

Afbestillingsforsikringsbeløb tilbagebetales ikke.

Ethvert afbrudt eller forkortet ophold eller enhver serviceydelse, der ikke er anvendt af Kunden uanset grund, giver ikke anledning til tilbagebetaling.

Modtagelse og betingelser for ophold

Når opholdet er betalt, modtager Kunden (via mail eller post) en bekræftelse, som sammenfatter indholdet af ordrebekræftelsen og fungerer som booking-bekræftelse, som skal vises til feriestedet ved Kundens ankomst. Generelt kan ankomst til feriestedet ske fra kl. 16.00 og afrejse før kl. 10.00. Uden for dette tidsrum anbefales det, at Kunden informerer feriestedet om det forventede ankomsttidspunkt, eventuelle yderligere omkostninger i forbindelse med sen ankomst er Kunden selv ansvarlig for. Hvis Kunden ikke har henvendt sig indenfor 24 timer efter det aftalte ankomsttidspunkt, kan Sælgeren disponere over det reserverede ophold uden at Kunden har krav på tilbagebetaling.

Det er Kundens ansvar at overholde feriestedets reglement. Hvis reglementet ikke overholdes og forårsager bortvisning fra stedet vil kunden ikke have ret til nogen erstatning eller godtgørelse. Kundens personlige ejendele er hans eget ansvar. Kunden er forpligtet til at forsikre sig mod de mulige risici i forbindelse med opholdet, i tilfælde af tyveri, tab eller skader, der kan forekomme under hans ophold. I tilfælde af force majeure eller hændelige uheld, vil Sælgeren eller feriestedet ikke kunne holdes ansvarlige for de gener, der har påvirket Kundens ophold (tørke, oversvømmelser, strømafbrydelser, vand, gas, strejker, konstruktionsarbejde…). Med konstruktionsarbejde menes normalt anlæggelse af veje, bygningsarbejde, osv., der kan forekomme i nærheden af opholdsstedet. Sælger vil bestræbe sig på at underrette Kunden om en sådan ulempe, forudsat af at han er blevet underrettet forinden.

BEDSTE PRISGARANTI

I tilfælde af at Kunden har reserveret et ophold på et Camping Club Travel feriested og senest 7 dage efter booking og mindst 30 dage før datoen for begyndelsen af opholdet finder en lavere pris for det samme ophold på en anden hjemmeside, accepterer Sælgeren at refundere forskellen i beløb for opholdet på hans Silver Card eller Gold Card. Dette gælder kun for ophold købt på en af Sælgerens hjemmesider eller hos Sælgerens centrale Booking og Information og efter at have sendt et bekræftelsenummer ved betaling af bookingen.

Prisgarantien gælder kun for et strengt identisk ophold, nemlig:

– Feriested og udlejningstype for opholdet er identiske

– Startdato, slutdato og varighed af ophold er identiske

– Salgsbetingelser er identiske (og især depositum, betaling, annullering og ændring af opholdet…)

Opholdet til den lavere pris skal være til rådighed på anmodningstidspunktet. Prisen for opholdet, som er booket hos Sælgeren er eksklusive booking-gebyr, eksklusive tilbud, «turist-pakker» og «privat salg».

Vilkår for ordrebehandling:

Ansøgningen skal sendes pr. e-mail til følgende adresse: contact@campingtravelclub.com senest 7 kalenderdage efter booking af ophold fra Sælgeren, og mindst 30 dage før opholdets startdato. E-mailen skal indeholde følgende oplysninger:

– En kopi af booking-bekræftelsen sendt af Sælger;

– Skærmbillede fra den konkurrerende webside, som viser tilbuddet til en lavere pris end den betalte. Skærmbilledet bør være det sidste trin i Ordren på tredjeparts websted (sidste skridt før betaling), som indeholder alle Ordrens elementer i rækkefølge.

Efter kontrol af Sælgerens tjenester, og hvis alle betingelser i Købstilbuddet er opfyldt, vil forskellen i prisen for opholdet blive krediteret til hans Silver Card eller Gold Card.

FERIESTEDER TILKNYTTET CAMPING TRAVEL CLUB

Listen over Camping Club Travel feriesteder vises i Europa Guiden, og er også tilgængelig på hjemmesiden: www.campingtravelclub.com. Indeværende års Europa Guide indeholder en oversigt over feriesteder, der accepterer papirkuponer eller elektroniske enheder. Camping Club Travel opdateres på hjemmesiden: www.campingtravelclub.com og på mobil-appen «Camping Cheque» samt oplysninger om feriestederne, herunder åbningsdatoer og accept af Sælgerens værdikuponer.

Feriesteder, der indtræder i Camping Travel Club i løbet af sæsonen, efter offentliggørelsen af Europa Guiden findes online på websiden: www.campingtravelclub.com og mobil-appen, «Camping Cheque», hvor opdateringer foretages regelmæssigt.

Europa Guiden præsenterer en side pr. feriested tilknyttet Camping Travel Club. Denne side har følgende oplysninger: åbningsdato for feriestedet, datoer for accept af enheder, specifikke datoer for åbning af feriestedets faciliteter osv.

Oplysninger og billeder af feriestedet der trykkes i Europa Guiden videregives til Sælger af feriestedets bestyrer på dennes eget ansvar. De er kun vejledende og kan ikke betragtes som kontraktmæssige, da de kan ændres i løbet af sæsonen (f.eks. lukning af stedet som følge af en kommunal beslutning). Feriestedet garanterer at ægtheden og karakteren af oplysningerne hverken er misvisende eller vildledende. Det tages som en selvfølge at Kunden vil blive underrettet om eventuelle ændringer på den ene betingelse, at Sælgeren er underrettet om disse.

Nærmere oplysninger om serviceydelser og beskrivelser af udlejningsenheder er tilgængelige på hjemmesiden www.campingtravelclub.com eller kan oplyses til Kunden ved at ringe til Booking og information på 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller 00 333 85 72 29 90 fra et andet land.

Oplysningerne i Europa Guide 2016 blev opdateret i september 2015 for sæsonen 2016.

I tilfælde af klager under et ophold på et Camping Travel Club feriested, skal Kunden straks kontakte Camping Travel Clubs europæiske centrale kontor:

 1. Pr. fax: til +33 (0)2 96 39 97 81
 2. Pr. e-mail: contact@campingtravelclub.com
 3. Pr. brev til: Central Booking Camping Travel Club, Kawan Group, Zone Alleux – CS 81010 22101 DINAN-Cedex FRANKRIG

Centret for ledelse og reklamationer forbeholder sig ret til en ekspeditionstid på 2 måneder fra datoen for modtagelse af reklamationen.

INDLØSNING AF PAPIRKUPONER

Papirkuponen er en værdikupon, der kan benyttes til betaling af overnatninger på en standplads på en af Camping Travel Clubs campingpladser. Papirkuponen består af to dele. En første del, som skal udfyldes af Kunden, og som skal indeholde følgende oplysninger: ID for Gold/Silver Card; Navn, adresse, postnummer, by, land og en aftagelig talon, der bliver beholdes af campingpladsen som regnskabsbilag.

Papirkuponer skal afleveres til Camping Travel Club campingpladsen ved Kundens ankomst.

Enhedsprisen for en papirkupon er 16 €. De administrative omkostninger for behandling af Ordrer med værdikuponer er på 8 € pr. Ordre. Værdikuponen er gyldig i 2 kalenderår.

ELEKTRONISKE ENHEDER PÅ «SILVER CARD» og «GOLD CARD»

De elektroniske enheder kan blive krediteret efter eget valg på et «Silver Card» eller «Gold Card».

Kortene «Silver Card» og «Gold Card» er genopladelige chipkort, som kan benyttes til betaling for overnatninger på standpladser og leje af mobile homes og hytter på Camping Travel Club feriesteder. Enhederne bliver krediteret på Kundens kort og debiteres ved booking eller ophold.

Anskaffelsesprisen for «Silver Card» er 6 €. De administrative omkostninger for behandling af Ordrer med elektroniske enheder er på 8 € pr. ordre. Kortet i sig selv har ingen udløbsdato og enhederne har en gyldighedsperiode på to kalenderår.

Abonnementsprisen for et «Gold Card» er på 24 € som et 3-års abonnement. Abonnementsprisen på «Gold Card» er 24 € eller 8 € om året. De administrative omkostninger ved behandling af elektroniske enheder er 4 € pr. ordre og enhederne har en gyldighedsperiode på fire kalenderår, der ikke kan forlænges. Abonnementet er gyldigt i en indledende periode på 3 år og kan derefter forlænges efter ønske for en periode på yderligere 3 år. Hvis Kunden ikke ønsker at forny sit abonnement, skal han informere Sælgeren pr. e-mail eller brev mindst en måned før abonnementets udløbsdato.

Kortholderen skal inden hver brug og på eget ansvar sikre sig at der er en tilstrækkelig og tilgængelig saldo på kortet til betaling af opholdet inden for tidsfristen.

Papirkuponer eller elektroniske enheder hos Camping Travel Club kan ikke overdrages eller overføres til andre brugere end indehaveren. Campingpladserne tilknyttet netværket Camping Travel Club er forpligtet til at afvise papirkuponer og/eller elektroniske enheder fremvist af andre end indehaveren.

SPECIFIKKE FORDELE TILBUDT «GOLD-CARD» INDEHAVEREN

«Gold Card» giver indehaveren ret til en række privilegier, serviceydelser og fordele i abonnementsperioden. Indehaveren af «Gold Card» kort modtager hvert år en guide og nyhedsbladet 3 Seasons. Han drager også fordel af nedsatte priser på gebyrer ved elektroniske enheder og en dedikeret telefonlinje og særtilbud på campingpladser tilknyttet Camping Travel Club.

De privilegier og yderligere fordele som «Gold Card» giver sin indehaver er begrænset til varigheden af abonnementet. Dog kan de gyldige enheder krediteret til «Gold Card» anvendes efter udløbsdatoen for abonnementet og inden for rammerne af deres gyldighed.

LOYALITETSPROGRAM

Loyalitetsprogrammet belønner Gold Card indehavernes brug af deres kort. Hvert år mellem den 1. januar og den 31. december tildeles Gold Card indehaverne et loyalitetspoint for hver enhed, der bruges på Camping Travel Clubs netværk af feriesteder.

Disse loyalitetspoints kan ombyttes til gratis enheder, der indsættes på Gold Card’et, goodies (reklameartikler) eller gaver fra en liste defineret af Camping Travel Club. Hver 1. januar nulstilles «Loyalitetsprogrammet».

PROGRAMMET HOLIDAY REWARDS

Programmet «Holiday Rewards»er et loyalitetsprogram, der belønner indehaverens brug af dennes «Silver Card» og «Gold Card». Hvert år mellem den 1. januar og den 31. december, for hver femogtyve (25) enheder, der anvendes med «Silver Card» eller «Gold Card» på feriesteder tilknyttet Camping Travel Club, vil kortindehaveren få foræret en (1) enhed til en værdi af 16 €. Denne forærede enhed, kan anvendes på Camping Travel Club feriesteder, med de samme fordele og tjenester som betalte enheder. Den vil have samme gyldighedsperiode som en enhed købt på samme dato. Den kan indløses under de samme betingelser, men kan ikke refunderes. Den forærede enhed kan ikke tælle som kredit i «Holiday Rewards». Hver 1. januar bliver «Holiday Rewards» konti nulstillet.

Sælger kan ændre alle eller en del af de almindelige betingelser for programmet «Holiday Rewards», herunder, men ikke begrænset til reglerne for kreditering og brug af enheder, feriesteder, hvor de gratis enheder kan anvendes, og til enhver tid med eller uden varsel, selv om sådanne ændringer kan påvirke Kundens brug af sine «Holiday Rewards» enheder eller ubrugte gratis enheder, som han har opnået.

Ændringer kan kommunikeres til Kunden elektronisk via e-mail, via Camping Club Travels websider eller på anden måde.

Der er ingen slutdato i «Holidays Rewards» -programmet, og det kan fortsætte, indtil Sælgeren beslutter noget andet. Sælgeren kan afslutte «Holidays Rewards»-programmet til enhver tid.

Kundens fortsatte deltagelse i programmet «Holiday Rewards» fortolkes som accept af ændringer af betingelser for brug af Holiday Rewards. Det er Kundens ansvar at være opmærksom på alle de ændringer, som Sælger kan foretage ved disse betingelser for brug af «Holiday Rewards».

Sælgeren forbeholder sig ret til at suspendere privilegierne for enhver person, der er involveret i en svigagtig aktivitet eller bruger programmet «Holiday Rewards» i strid med disse brugsbetingelser. Sælgerens beslutninger i alle spørgsmål eller tvister vedrørende berettigelse til programmet, den gratis enhed eller brug af Kundens kredit eller overholdelse af disse Vilkår for brug af Holiday Rewards er endelige.

GYLDIGHED FOR PAPIRKUPONER ELLER ELEKTRONISKE ENHEDER

Købte papirkuponer og/eller elektroniske enheder til «Silver Card» har en gyldighed på to (2) kalenderår. Dem, der er købt i 2015 skal bruges mellem den 1. januar 2015 og den 31. december 2016.

Elektroniske enheder til «Gold Card» kort har en gyldighedsperiode på fire (4) kalenderår. Dem, der er købt i 2015 skal bruges mellem den 1. januar 2015 og den 31. december 2018.

UDLØB AF GYLDIGHED OG FORLÆNGELSE AF PAPIRKUPONER ELLER ELEKTRONISKE ENHEDER PÅ «SILVER CARD».

Det er muligt at forlænge gyldighedsperioden for papirkuponerne og elektroniske enheder på et «Silver Card» i et kalenderår. Denne forlængelse kan kun ske én gang i løbet af gyldighedsperioden af enhederne.

Fra den 1. januar 2016 til 30. april 2016 (inklusive), vil papirkuponer eller elektroniske enheder indlæst på «Silver Card» udstedt i 2014, og hvis gyldighedsperiode udløber den 31. december 2015, blive forlænget frem til 31. december 2016. Efter den 30. april 2016, er forlængelse ikke længere mulig.

Ekspeditionsgebyr for forlængelse af gyldighedsperioden for enheder er 15 € pr. ordre.

Gyldigheden af elektroniske enheder påfyldt på «Gold Card» kan ikke forlænges.

For enhver anmodning om forlængelse af papirkuponer, skal indehaveren:

– Sende værdikuponer, der skal forlænges ledsaget af en betaling på 15 € til følgende adresse: Central Booking Camping Travel Club, Kawan Group, Zone Alleux – CS 81010 22101 DINAN-Cedex FRANKRIG

Efter modtagelsen af dette brev til tiden, vil papirkuponer blive forlænget et kalenderår og sendt til ansøgerens postadresse.

For enhver anmodning om forlængelse af elektroniske enheder på Silver Card skal indehaveren:

– Foretage sin anmodning telefonisk: På 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller på 00 333 85 72 29 90 fra et andet land

Fra januar til marts: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00

Fra april til september: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 til 12.00 og fra 13.00 til 17.00

Fra oktober til december: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00 og lørdag fra kl. 14.00 til 18.00

– Eller pr. e-mail: contact@campingtravelclub.com

– Betale ekspeditionsgebyr på 15 €.

Efter modtagelsen af dette brev indenfor tidsfristen, vil de elektroniske enheder på Silver Card blive forlænget et kalenderår og sendt til ansøgerens postadresse.

I tilfælde af at enhederne på papir eller de digitale enheder ikke er brugt i deres gyldighedsperiode, kan Kunden ikke gøre krav på enten tilbagebetaling eller kompensation af nogen art.

OVERFØRSELSPROCEDURE FOR ELEKTRONISKE ENHEDER PÅ «SILVER CARD» OG «GOLD CARD»

Overførselsproceduren beskrevet nedenfor gælder kun for elektroniske enheder. Papirkuponer udfyldt med navn kan ikke refunderes eller overdrages.

Hvis indehaveren ikke personligt har mulighed for at benytte sine elektroniske enheder, er det muligt undtagelsesvis at overdrage dem til en tredjemand gratis efter anmodning (via internettet contact@campingtravelclub.com eller på telefon 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller 00 333 85 72 29 90 fra et andet land).

Kun gyldige enheder kan overføres. De overførte enheder bevarer deres oprindelige gyldighedsperiode.

TILBAGEBETALINGSPROCEDURE FOR ELEKTRONISKE ENHEDER PÅ «SILVER CARD» OG «GOLD CARD»

Proceduren for tilbagebetaling beskrevet nedenfor gælder kun for elektroniske enheder købt af Kunden. Papirkuponer udfyldt med navn kan ikke refunderes eller overdrages.

Kun gyldige enheder købt af Kunden (undtagen køb som en del af et kampagnetilbud) kan refunderes, bortset fra et ekspeditionsgebyr på 25 % af det samlede beløb af de oprindeligt indkøbte enheder.

De eneste grunde til tilbagebetaling, der er accepteret af Sælger er:

 1. «Silver Card» eller «Gold Card»-indehaverens død.

Anmodningen om tilbagebetaling skal ledsages af indehaverens dødsattest.

 1. Hvis der konstateres invaliditet hos indehaveren af «Silver Card» eller «Gold Card» som forhindrer ham i at opholde sig på en af Camping Travel Club campingpladserne. Anmodningen om refundering skal være ledsaget af en lægeerklæring om invaliditet og manglende evne til at opholde sig i en af Camping Travel Clubs campingpladser.

Dokumenter, der understøtter anmodningen om refundering: dødsattest eller lægeerklæring for invaliderende sygdom skal indsendes indenfor 6 måneder efter dødsfaldet eller den dato den invaliderende sygdom erklæres. I modsat fald kan refundering ikke finde sted.

I TILFÆLDE AF TAB ELLER TYVERI AF DE PAPIRKUPONER ELLER ELEKTRONISKE ENHEDER

Papirkuponer kan ikke ombyttes eller tilbagebetales i tilfælde af tab eller tyveri.

I tilfælde af tab eller tyveri af «Silver Card» eller «Gold Card», skal indehaveren straks kontakte Kundecentret på 00 333 59 59 03 59 fra overalt i Europa (prisen for et normalt opkald fra udlandet) og 03 85 72 29 90 fra Frankrig (fra januar til marts: Mandag til fredag fra 9.00 til 18.00 / fra april til september: Mandag til fredag fra 9.00 til 18.00 og lørdag fra 9.00 til 12.00 middag og fra 13.00 til 17.00 / oktober-december : Mandag til fredag fra 9.00 til 12.00 og fra 14.00 til 18.00), for at gå videre med sin indsigelse. Fra tidspunktet for erklæringen afgivet til Kundecentret, vil kortet såvel som antallet af enheder, der figurerer på indehaverens kort på tidspunktet for henvendelsen blive erstattet.

Indehaveren skal betale et beløb på 10 € for omkostninger ved erstatningen og forsendelse af det nye kort.

Undtagelsesvis nyder indehavere af «Gold Card» fordel af en gratis udskiftning af deres kort ved det første tab eller tyveri.

Denne udskiftning er kun gyldig én gang i løbet af abonnementsperioden for «Gold Card».

TELEFONISK BESTILLING AF PAPIRKUPONER ELLER ELEKTRONISKE ENHEDER, «SILVER CARD» ELLER «GOLD-CARD»

Papirkuponer eller elektroniske enheder og «Silver Card» eller «Gold Card» kan bestilles:

På 00 333 85 72 29 90 fra overalt i Europa (prisen for et normalt opkald fra udlandet) og 03 85 72 29 90 fra Frankrig (fra januar til marts: Mandag til fredag fra 9.00 til 18.00 / fra april til september: Mandag til fredag fra 9.00 til 18.00 og lørdag fra 9.00 til 12.00 middag og fra 13.00 til 17.00 / oktober-december : Mandag til fredag fra 9.00 til 12.00 og fra 14.00 til 18.00)

ONLINE BESTILLING OG KØB AF PAPIRKUPONER ELLER ELEKTRONISKE ENHEDER

Kundens «dobbeltklik» på købsordren udgør en digital underskrift, som mellem parterne har den samme værdi som en håndskrevet underskrift; idet forbrugeren ved det første klik bekræfter sin Ordre, og med det andet klik accepterer den endeligt, efter at have gennemgået den. Ordren vil først blive registreret efter andet klik. Enhver ordre underskrevet af Kunden er bindende og forpligtende.

De registreringer, der er lagret i Sælgerens IT-systemer under rimelige sikkerhedsforhold, vil blive betragtet som bevis for kommunikation, ordrer og betalinger parterne imellem. Indgivelsen af købsordrer og fakturaer kan på en pålidelig og holdbar måde produceres som bevis.

For at gennemføre Ordren, skal Kunden nødvendigvis tage følgende skridt:

 1. Skrive adressen på hjemmesiden;
 2. Følge vejledningen på webstedet og især vejledningen for at åbne en Kunde-konto;
 3. Udfylde bestillingssedlen. I tilfælde af længere tids inaktivitet under forbindelsen, er det muligt, at udvælgelsen af varer og tjenesteydelser, der er valgt af Kunden før denne inaktivitet, ikke længere er garanteret. Kunden bliver så bedt om at genoptage sit valg af varer og tjenesteydelser forfra;
 4. Kontroller elementer i Ordren og, om nødvendigt, identificer og korriger fejl;
 5. Bekræft Ordren, den samlede pris og prisen inklusive alt («Godkendelse af Ordre»)
 6. Læs og accepterer de generelle salgsbetingelser
 7. Følg anvisningerne på den online betalingsserver, for at betale prisen alt inklusive.
 8. Kunden modtager derefter omgående elektronisk en bekræftelse for modtagelse af betalingen for Ordren.
 9. Kunden modtager desuden omgående elektronisk en bekræftelse for Ordren («Ordrebekræftelse»)
 10. Leveringen vil finde sted på leveringsadressen angivet af Kunden i Ordren.

Ved gennemførelsen af de forskellige trin i den førnævnte Ordre, forpligter Kunden sig til at overholde disse aftalevilkår i henhold til den civilretslige artikel 1316-1.

Sælger accepterer at gennemføre Ordren i henhold til den disponible lagerbeholdning. I mangel af tilgængelighed af varer, forpligter Sælger sig til at informere Kunden.

Sælger forbeholder sig dog ret til at afvise Ordren, hvis den er unormal, afgivet i ond tro eller af anden lovlig grund, især når der er en tvist med Kunderne om betaling af en tidligere Ordre.

PRIS FOR PAPIRKUPONER OG ELEKTRONISKE ENHEDER

Priserne er angivet i euro og er gyldige indtil den 30. november 2016.

Den pris, der skal betales refererer til den samlede pris. Den omfatter ikke leveringsomkostninger, som opkræves ekstra, og er angivet før afgivelse af Ordren. Priserne er inkl. skat, herunder moms, som opkræves ifølge fransk lovgivning på ordredatoen. Enhver ændring af momssatsen vil blive afspejlet i prisen på papirkuponer eller elektroniske enheder. Betaling af den fulde pris skal ske ved afgivelse af Ordren.

BETALINGSBETINGELSER FOR ENHEDER

Kundens betaling af den samlede pris foregår via en af følgende betalingsmetoder: Kontant, check, kreditkort, e-bankkort, bankoverførsel.

Ved betaling med kreditkort, bliver transaktionen øjeblikkeligt opkrævet på Kundens kreditkort efter kontrol af disse data og modtagelse af godkendelse af debitering fra det udstedende kreditkortselskab, der anvendes af Kunden.

Forpligtelsen til at betale ved hjælp af et betalingskort er uigenkaldelig. Ved at kommunikere oplysningerne på sit kreditkort, bemyndiger Kunden Sælgeren til at debitere sit kreditkort for et beløb svarende til den samlede pris, alt inklusive.

Til dette formål bekræfter Kunden, at han er ejer af kreditkortet, der skal debiteres og at navnet på kreditkortet faktisk er hans. Kunden sender de seksten cifre og udløbsdatoen på det kreditkort, og i givet fald kontrolcifrene.

I tilfælde, hvor debitering af den samlede pris ikke er mulig, vil Ordren automatisk blive annulleret.

Sælgeren sørger for at alle midler tages i brug, for at sikre fortrolighed og sikkerhed af data overført på websitet www.campingtravelclub.com

LEVERING AF PAPIRKUPONER OG «SILVER CARD» ELLER «GOLD-CARD»

Kunden vælger en af de foreslåede leveringsmetoder på websitet ved gennemførelsen af Ordren.

Kunden angiver sin leveringsadresse og er eneansvarlig for en leverance på grund af manglende oplysninger eller forkert angivelse under afgivelsen af Ordren.

Beløbet for leveringsomkostninger afhænger af Ordrebeløbet og leveringsmetoden, som Kunden har valgt. Under alle omstændigheder bliver beløbet for leveringsomkostninger givet til Kunden, før afgivelse af Ordren.

Leveringsfristerne er tilgængelige på hjemmesiden og kan variere alt efter tilgængeligheden af Varer, som Ordren udgør.

Leveringsfristerne er angivet i arbejdsdage svarer til gennemsnitlige tidsfrister for forberedelse og afsendelse af Ordren i Frankrig.

Leveringsfristerne løber fra datoen for Sælgerens ordrebekræftelse.

I tilfælde af forsinket levering bliver Ordren ikke annulleret.

I tilfælde af at Ordren ikke er blevet afsendt ved Sælgerens modtagelse af Kundens henvendelse, bliver leveringen blokeret, og Kunden får refunderet beløbet, som eventuelt debiteres inden to uger efter modtagelsen af annullerings-meddelelsen. Hvis Ordren allerede er blevet afsendt når Sælger modtager Kundens meddelelse om annullering, kan Kunden stadig annullere Ordren, ved at afvise den. Så vil Sælgeren refundere de debiterede beløb og omkostningerne ved returnering betales af Kunden inden for 2 uger dage efter modtagelsen af den tilbagesendte samlede afviste forsendelse i dens oprindelige tilstand.

Kunden kan følge ordrebehandlingen i feltet til dette formål på websitet.

Kunden skal kontrollere tilstanden af emballagen og varerne ved leveringen.

Kunden skal sikre, at de varer, der blev leveret, svarer til Ordren. I tilfælde af manglende overensstemmelse i forbindelse med varerne eller i henhold til specifikationerne for leveringen, skal Kunden informere «Kundeservice» hos Sælger via e-mail og returnere varen til følgende adresse: Central Booking Camping Travel Club, Kawan Group, Zone Alleux – CS 81010 22101 DINAN-Cedex FRANKRIG

FORTRYDELSESRET

I henhold til bestemmelserne i artikel L 121-21-8 12° i den franske Forbrugerlov, er de tilbudte varer på Sælgerens website underlagt anvendelse af fortrydelsesret i artiklerne L 121-21 og følgende i forbrugerloven inden for området fjernsalg.

Derfor er de bestilte varer på Hjemmesiden udelukkende underlagt betingelser for annullering og ændring som bestemt i de nærværende generelle salgsbetingelser og brugeren kan ikke tage fortrydelsesret i brug.

REKLAMATIONER

Kunden skal henvende sig med sine eventuelle reklamationer til Kundeservice og henvise til referencen og datoen for Ordren:

Pr. e-mail: contact@campingtravelclub.com

– På telefon: på 03 85 72 29 90 fra Frankrig eller u 00 333 85 72 29 90 fra et andet land

Fra januar til marts: mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00

Fra april til september: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 18.00 og lørdag fra kl. 9.00 til 12.00 og fra 13.00 til 17.00

Fra oktober til december: fra mandag til fredag fra kl. 9.00 til 12.00 og lørdag fra kl. 14.00 til 18.00

– Pr. brev til: Centre de gestion Camping Travel Club, Kawan Group, Zone des Alleux – CS 81010 22101 F-DINAN cedex Frankrig

Kun tilgodehavender i forbindelse med enheder købt online eller pr. telefon hos Camping Travel Club vil blive taget i betragtning.

RETTIGHEDER TIL INTELLEKTUEL EJENDOM.

Sælgeren varemærker: «Camping Travel Club», «Camping Cheque» og «Holiday Cheque» og således alle figurative mærker eller mere generelt alle de andre mærker, illustrationer, billeder og logoer, der vises på varerne, deres tilbehør og emballage, uanset om de er registreret eller ej, er og forbliver Sælgerens eksklusive ejendom. Enhver hel eller delvis reproduktion, ændring eller brug af disse mærker, illustrationer, billeder og logoer, af en eller anden grund, og på noget som helst medie, uden udtrykkelig forudgående tilladelse fra Sælger, er strengt forbudt. Det samme er gældende for enhver kombination med ethvert andet mærke, et symbol, logo og mere generelt ethvert kendetegn beregnet til at danne et sammensat logo. Det samme gælder for enhver ophavsret, tegning, model og patent ejet af Sælgeren.

FORTROLIGHED OMKRING DATA

De udbedte kundeoplysninger er nødvendige for ordrebehandlingen.

I det tilfælde at Kunden accepterer at videregive individuelle personoplysninger, er han i besiddelse af en individuel ret til adgang, tilbagetrækning og berigtigelse af disse oplysninger i overensstemmelse med lov nr. 78-17 af 6. januar 1978 vedrørende computere, filer og friheder. Kunden skal sende en skriftlig anmodning til følgende adresse:

– Pr. e-mail: contact@campingtravelclub.com

– Pr. brev til: Central Booking Camping Travel Club, Kawan Group, Zone Alleux – CS 81010 22101 DINAN-Cedex FRANKRIG

I anledning af oprettelsen af hans konto på websitet, vil Kunden kunne vælge, om han ønsker at modtage tilbud fra Sælgeren og dennes partnere.

Websitet www.campingtravelclub.com er officielt registreret i CNIL under nummer 1410011.

COOKIES

Kunden er informeret om, at hjemmesiden bruger cookies, som kun er designet til at bruges af Sælgeren. Ved hver forbindelse til webstedet, tillader cookies for eksempel at registrere følgende oplysninger: type og version af Kundens browser, dato og tidspunkt for besøget, historik og indhold af Ordrer herunder ikke afsluttede køb.

Således behøver Kunden under fremtidige besøg ikke at indtaste visse oplysninger igen.

For at drage fordel af den fulde funktionalitet af hjemmesiden, er det bedst at Kunden indstiller sin internetbrowser (f.eks. Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari osv.), så den accepterer cookies.

Dog kan Kunden modsætte sig registreringen af disse cookies. Faktisk giver de fleste browsere mulighed for at konfigurere Internetindstillinger og sikkerhedspolitik eller Kundens præferencer for at afvise eller deaktivere cookies, eller til at få en besked, der angiver afsendelse af cookies til Kunden.

FORCE MAJEURE

Sælgerens udførelse af sine forpligtelser i henhold til denne aftale, suspenderes ved forekomsten af en tilfældig hændelse eller force majeure, som ville hæmme eller forsinke udførelsen.

Sælgeren vil underrette Kunden om forekomsten af en sådan tilfældig hændelse eller force majeure, senest 15 dage efter datoen for begivenheden.

Hvis perioden, hvor Sælgeren ikke har mulighed for at overholde sine forpligtelser, fortsætter i over 30 dage, kan Kunden opsige den aktuelle Ordre og Sælger vil derefter refundere Ordren ifølge de betingelser, der er specificeret ovenfor.

OPHÆVELSE AF EN KLAUSUL I SALGSVILKÅRENE

I tilfælde af at en bestemmelse i de forhåndenværende salgsbetingelser bliver annulleret, vil dette ikke medføre en annullering af de øvrige bestemmelser i de generelle betingelser, som skal forblive i kraft mellem parterne.

GÆLDENDE LOV

Disse generelle salgsbetingelser er underlagt fransk lovgivning.

JURIDISK KOMPETENCE

Enhver tvist som resultat af etablering, fortolkning eller udførelse af disse generelle salgsbetingelser vil være den enekompetence for ansvarlige retsinstanser i Kundens retskreds for Kunder med bopæl i Frankrig og ansvarlige domstole i Montpellier for Kunder med bopæl i udlandet, på trods af flere tiltalte eller garanti.

 

GOLD CARD ASSISTANCESERVICE

Dette tilbud om AXA Assistance er inkluderet i Gold Card abonnementet og omfatter:

> Tolkeservice: hjælp under opholdet i forbindelse med et administrativt eller teknisk problem. Denne service kan benyttes maksimum 10 opringninger pr kort pr år.

> Assistance i forbindelse med tyveri eller tab af identitetspapirer:

– Der påtages ansvar for fornyelsesgebyr. Denne
service kan benyttes for et maksimum beløb på
300 euros pr kort og pr år.

– Administrativ hjælp. Denne service kan benyttes
for et maksimum beløb på 300 euros pr kort og
pr år.

> Assistance i forbindelse med tyveri eller tab af betalingsmidler

– Lån på maksimum beløb af 2000 euros

– Service med administrativ hjælp

> I tilfælde af overfald i forbindelse med hævning af kontanter ved en pengeautomat eller ved banklugen, og indenfor 3 timer efter hævning.

– Erstatning/skadesløsholdelse på 300 euros pr
kort og pr år.

 

For flere oplysninger kan I kontakte

00 333 85 72 29 90