Godt at vide

Herunder finder i de spørgsmål der oftest stilles af vores kunder. Hvis i ikke finder svar på jeres spørgsmål, så kan i tjekke generelle salgsbetingelser eller ringe til os.

Camping Travel Club Konceptet

 • Hvornår skal jeg betale for mit ophold med Camping Travel Club enheder?
  Betalingen sker 5 dage inde ankomsten hvis I har reserveret, eller på ankomstdagen hvis I ikke har reserveret. Betaling af opholdet kan kun ske hvis der er nok Camping Travel Club enheder. Ud over eventuelle ekstra gebyrer, depositum eller takster, opkræves der ikke andre beløb.
 • Hvad gør jeg hvis mit Gold Card eller Silver Card ikke virker på en campingplads?
  Ingen grund til bekymring. Vi hjælper. Jeres kort eller kortlæseren er defekt. Ring straks på +33 385 722 990, I kan bede om at blive ringet op for at undgå store telefonudgifter. Jeres kort vil blive fornyet. Campingpladsen kan stadig gennemføre transaktionen ved hjælp af en procedure på
  internettet. Jeres kort ajourføres næste gang I kommer til en netværksplads.

Campingpladserne i Camping Travel Clubs Netværk

 • Er der særlige regler, der skal respekteres på campingpladserne?
  Camping Travel Club kunderne skal som alle andre gæster rette sig efter campingpladsernes reglement. Venligst respekter åbnings- og lukketider for bommen, hastighedsbegrænsning på selve
  pladsen, osv.

Takster og tillæg

 • Hvis jeg rejser med familien, skal jeg så betale tillæg?
  Da prisen er gyldig for 2 personer på standpladser og 4 personer i udlejningsenhed, betaler man tillæg for ekstra personer (voksne eller børn), ligesom alle tilvalgsmuligheder eller services, der
  tilbydes på de enkelte feriesteder, betales direkte på stedet. Har man hund skal man tjekke det enkelte feriested om hunde accepteres eller ej. Feriestedet kan bede om et tillæg.
 • Særlige tilfælde
  Miljøtakst: På nogle campingpladser er det
  nødvendigt at opkræve miljøtakst i forbindelse med affaldshåndtering eller miljøbeskyttelse.
  Eltakst i den østrigske del af Tyrol: (Fastsat af det østrigske elselskab Tiwag): denne takst betales en gang og prisen er invariabel uanset opholdets varighed (fra 2 € til 3,50 € pr ophold og pr standplads).

Eventuelle takster og tillæg på standpladser

 • Skal man betale tillæg for el med Camping Travel Club?
  El er inkluderet i prisen. Der er 6A eller 5 kWh/dag til rådighed på de fleste pladser (på enkelte pladser er der under 6A til rådighed, så forhør jer hos pladsen). For forbrug der overstiger det, der er omfattet i prisen, betaler man et tillæg direkte til pladsen. Bemærk, at der skal beregnes
  tillæg for vintercamping.
 • Og brusebad?
  Der er gratis adgang til brusere ved brug af Camping Travel Club enhederne. Dog er der på nogle pladser særligt i Belgien, Skandinavien og Tjekkiet et mønt- eller poletsystem, der betyder at der kan opkræves tillæg for bad.
 • Inkluderer Camping Travel Club prisen takster?
  Nej, for taksterne afhænger ikke af selv pladsen, men af de gældende regionale eller nationale lovbestemmelser. For eksempel er kurtaksten et tillæg, der betales til pladsen. Prisen varierer alt efter det land eller den kommune, pladsen ligger i, og er fastsat pr dag og pr person.